Tensiuni între CFR Cluj și FCSB după ce patronul Gigi Becali i-a acuzat pe ardeleni că au parte de arbitraje favorabile. Edi Iordănescu a reacționat la acuzațiile patronului de la FCSB

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, a declarat pentru GSP. Ro că nu mai vrea să-l vadă pe Istvan Kovacs ca și arbitru la meciurile pe care CFR Cluj le dispută. Totodată, Becali a mai declarat că va face o sesizare la FRF.

„Nu cred că Burleanu e implicat în treaba asta. Dacă era ceva de sus, se valida golul lui CFR Cluj cu FC Voluntari. Nu e ordin de sus. La Kovacs e o prietenie veche care s-a reactivat. Nu se poate să fie asemenea arbitraje! Burleanu nu are nicio vină, dar trebuie să ia măsuri. Facem hârtie la FRF: «Dacă ni-l mai dați pe Kovacs, ieșim de pe teren!». ”, a declarat Becali.

Ieșim de pe teren chiar dacă pierdem cu 3-0

Patronul FCSB e decis să meargă până în pânzele albe și să scoată echipa de pe teren.

,,Ieșim chiar dacă pierdem cu 3-0. Oricum nu câștigăm cu el, e prea mare hoție. Sunt chestii vădite! Nu se poate așa ceva! Facem hârtie ca să nu mai fim arbitrați de Popa sau de Kovacs! Dacă îi mai avem pe ei la meciuri, ieșim pe teren! Și facem hârtie la FIFA și spunem «Noi am cerut să nu mai fim arbitrați de Popa sau Kovacs că e prea mare hoția! Dar tot ei ne-au arbitrat». Tragem un semnal de alarmă”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

Edi Iordănescu: Nu comentez ce zic cei de la FSCB

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Edi Iordănescu, nu a fost impresionat de spusele lui Becali. Mai mult, el a declarat că nu comentează și preferă să-și vadă de parcursul echipei în campionat.

„Am văzut la ultimul meci al nostru practicile murdare, am văzut că am pierdut cum am pierdut. Nu mai vreau să comentez ce zic cei de la FCSB. Eu am comentat doar despre noi, nu despre alte echipe”, a replicat Edi Iordănescu.