Timiș. O asistență maternală, soțul acesteia și fiul lor au fost arestați preventiv pentru agresiune sexuală și viol în formă continuată.

Victimele sunt trei frați cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, pe care familia respectivă îi avea în grijă de mai bine de 3 ani. Micuții au trăit abuzuri greu de descris în această perioadă.

În iunie 2016, o femeie în vârstă de 51 de ani a fost aleasă de DGASPC Timiș să ia în primire doi dintre cei trei frați pentru a le purta de grijă. Câteva luni mai târziu, și fata, fiind cea mai mică, a fost dată în plasament femeii și familiei ei.

Timiș. Clipe de groază pentru cei trei frați

Totul a ieșit la iveală după ce psihologul de la Protecția Copilului a descoperit că cei trei prezintă semne clare de abuzuri fizice și emoționale. Cei trei au fost luați din sânul acelei familii și transferați la alta.

Acomodându-se cu noua familie, copiii au început să descrie experiențele traumatizante prin care au trecut la primul asistent maternal. Ei au explicat cum au fost bătuți și supuși abuzurilor sexuale.

Noii asistenți maternali au anunțat poliția, iar copiii le-au explicat polițiștilor cum erau loviți cu cureaua și un obiect din lemn peste gură, mâini și picioare. Câteodată erau bătuți cu urzica sau li se punea urzici în lenjeria intimă și erau obligați să le țină până în a doua zi.

Totodată, cele două fete au susținut că soțul asistentei și fiul acesteia le-ar fi abuzat sexual de mai multe ori.

Asistenta maternală și soțul acesteia au fost arestați preventiv. În fața anchetatorilor, cei trei inculpați au negat acuzațiile, informează Libertatea.ro.

Judecătoria Timiș a decis prelungirea arestării preventive celor trei care timp de ani de zile au molestat și agresat trei copii minori. Reamintim că micuții au fost supuși bătăii și agresiunii sexuale din partea soțului asistentei și fiului ei.