ACTUALIZARE- Polițiștii au stabilit identitatea cadavrului descoperit carbonizat și au o ipoteză legată de moartea misterioasă. Este vorba de un bărbat de 42 de ani ce s-a urcat la volan în stare de ebrietate. El a mers pe câmp, s-a împotmolit în noroi și, ca să iasă, a turat motorul până când autoturismul a luat foc. Bărbatul și-a găsit sfârșitul în flăcări. Aceasta este ipoteza polițiștilor după ultimele cercetări.

Autorităţile au fost sesizate cu privire la un o situaţie aparte petrecută la ieşirea din localitatea Chisoda, lângă Timişoara. Aceştia au fost înştiinţaţi de faptul că o maşină arsă se află abandonată pe un câmp, iar în interiorul acesteia este corpul carbonizat al unei persoane.

Descoperirea teribilă a fost făcută de către un localnic în cursul acestei zile, motiv pentru care, a apelat numărul unic de urgenţă, 112.

Drept urmare, autorităţile s-au deplasat rapid la faţa locului, încercând să stabilească, având în vedere starea cadavrului, dacă trupul neînsufleţit al persoane este de sex feminin sau masculin.

Autoturismul din Chisoda se afla la peste 200 de metri de cea mai apropiată casă

Maşina arsă este marca Renault Megan, a fost descoperită într-o zonă izolată, la o distanţă de peste 200 de metri de cel mai apropiat imobil, fiind situată extraordinar de departe de drumul principal. Tocmai din acest motiv, absolut nimeni nu a putut observa momentul în care autoturismul a fost cuprins de flăcările nimicitoare.

Potrivit IPJ Timiş, apelul a fost înregistrat în jurul orei 9:00, atunci când un localnic, aflat pe strada Bucegi, a văzut maşina carbonizată. La faţa locului au fost detaşate în regim de urgenţă poliţiştii Secţiei 1 Rurale, criminalişti din IPJ Timiş, dar şi autorităţile Serviciului de Investigaţii Criminale.

„In jurul orei 9:00, politistii timiseni au fost sesizati prin apel 112 de catre un cetățean că pe strada Bucegi din localitatea Chisoda se află o mașină carbonizată cu posibile urme de cadavru în ea.

De urgență s-au deplasat la fata locului polițiștii Sectiei 1 Rurale, criminalisti din cadrul I.P.J Timiș si polițiștii Serviciului de Investigatii Criminale care au început o anchetă în vederea stabilirii situatiei de fapt„ au transmis reprezentantii IPJ Timis.

În momentul de faţă autorităţile urmează mai multe piste pentru a determina dacă este vorba despre un accident, despre o crimă sau despre o sinucidere.