Câți bani intră în contul primarului Fritz. A dat de înțeles că are cunoștință de angajari ilegale și nu se va feri să-i deferească justiției pe cei care au comis aceste fapte.

„ Sunt un mare adept al unei astfel de campanii și atunci când voi avea și pârghiile legale să o pun în practică se vor vedea rezultate.

Deocamdată, comisia de disciplină a Primăriei Timișoara, care poate să decidă suspendarea sau demiterea unor funcționari, este într-o dublă situație de ilegalitate.

Timiș. Câți bani intră în contul primarului Fritz

Tribunalul Timiș a dispus anularea dispoziției emise în 2019 privind constituirea Comisiei de Disciplină din Primăria Timișoara în cauza Mirela Toc vs. Nicolae Robu,

Știu că și tema concursurilor este un punct dureros. Este și pentru mine o sursă de frustrare, declară Fritz.De ce Fritz  îi sperie pe subalterni cu anticorupția

Dominic Fritz spune că așteaptă ca actualul Guvern să schimbe legislația privind organizarea concursurilor în adminitrația publică locală. Totuși, primarului din Timișoara îi scapă din vedere că primarii au mare control la concursurile publice.

Mai exact, aceștia numesc membrii comisiei și stabilesc bibliografia.

Prin urmare, pentru echidistanță primarii ar trebui să nu se implice direct în organizarea concursurilor.

Moștenirea de la fostul primar

Dominic Fritz a moștenit de la fostul edil,Nicolae Robu, probleme serioase. Datoriile de la Colterm, daunele morale și materiale pentru managerul Teatrului German.

La toate astea se adaugă, acte dispărute din interiorul Primăriei.

A ajuns la conducerea Primăriei Timișoara în septembrie, în anul 2020, din partea USR.

Potrivit declarației de avere, Fritz este acționar la Neflix, Samsung, Siemes, Telekom. Astfel, câștigă 33 000 de euro de la aceste companii.

Totodată, câștigă 9000 de lei din închirierea unui apartament. În anul 2019 a raportat venituri din salarii în valoare de 41 075 de euro. A lucrat la administrația prezidențială din Germania.

Cu toate acestea venituri, Fritz s-a împrumutat să-și facă propagandă eletorală. A avut nevoie de 87 000 de lei pentru campania electorală din anul 2020.