După ce au fost prinşi la birtul din comună mergând ulterior la muncă, primarul din comuna timişeană Belinţ, Laurențiu Tîrziu, a dat o serie de sancţiuni, însă, văzând că oamenii nu se potolesc, acesta a luat decizia de a achiziţiona un alcooltest.

Conform Tion.ro, primarul din Belinţ, judeţul Tmiş, cel care a trebuit să-şi mobileze şi biroul din cauză că fostul primar a plecat din clădire cu tot cu mobilă, a modificat regulamentul de ordine interioară pentru ca angajaţii acestuia să nu mai vină beţi la muncă.

Totodată, el a cumpărat şi un alcooltest pentru a efectua testări periodice. Potrivit acestuia, localnicii din Belinţ cunosc problema de faţă, recunoscând că ştiu mai mulţi angajaţi care obişnuiau să meargă la barul comunei înainte de a veni la muncă.

Laurenţiu Tîrziu: „Noi vrem seriozitate”

„Am decis să schimb regulamentul de ordine interioară, să avem control la fiecare mișcare. Nu au voie să meargă la barul din sat în timpul programului sau să consume băuturi alcoolice. Erau obiceiuri mai vechi, eu știam problema. easeus partition master crack

O să-i testăm periodic, când o să considerăm că este necesar. Rămâne la latitudinea mea sau a persoanei care va primi dispoziție să testeze personalul. Am dat sancțiuni, de aceea am luat măsuri, să ne asigurăm. Dacă avem persoane din astea printre noi și nu știu ce e ăla bun simț, atunci trebuie să recurgem, din păcate, la așa ceva. Noi vrem seriozitate”, a declarat primarul din Belinț, Laurențiu Tîrziu.

În valoare de aproximativ 3.000 de lei, alcooltestul a fost cumpărat prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) şi va ajunge la primărie în cursul zilei de miercuri. Potrivit lui Laurenţiu Tîrziu, aparatul a fost achiziţional de la o firmă din Capitală cu tot cu imprimantă şi muştiucuri, husă şi manual de utilizare în limbile română şi engleză.

Aşadar, rămâne de văzut dacă metoda implementată de către primarul Laurențiu Tîrziu va da în cele din urmă roade sau nu.