Timiș. Polițiștii de frontieră din Sectorul Moravița au fost informați, în urma unui apel telefonic primit prin numărul de urgență 112, că doi migranți afro-asiatici au fost răniți de un utilaj agricol. Conform comunicatului Poliției de Frontieră Timișoara, cei doi ar fi adormit într-un lan de rapiță.

Incidentul a avut loc joi după-amiază, iar polițiștii s-au deplasat la fața locului. Cetățenii străini nu aveau documente de identitate și prezentau leziuni la nivelul picioarelor. Cei doi migranți afro-asiatici au fost transportați de urgență la spital pentru îngriji medicale.

Timiș. Doi cetățeni străini au suferit răni provocate de un utilaj agricol

La fața locului a fost mobilizată o ambulanță pentru acordarea asistenței medicale primare. Ulterior, cei doi afro-ameriani au fost transportați la spital pentru continuarea investigației medicale. Conform polițiștilor de frontieră, cei doi ar fi adormit într-un lan de rapiță și au fost acroșați de un utilaj agricol.

Polițiștii de frontieră au anunțat și organele de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Gătaia. Migranții au fot depistați la marginea DJ 588, care face legătura între Şemlacu Mare şi Gătaia.

Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta și a polițiștilor de frontieră din cadrul SPF Moraviţa se vor continua cercetările cu privire la cei doi migranți de origine afro-asiatică.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Gătaia vor participa la cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care cei doi au ajuns să doarmă într-un lan de rapiță.

Reamintim că joi, 6 mai, doi migranți de origine afro-asiatică au fost răniți de un utilaj agricol. Cetățenii străini adormiseră într-un lan de rapiță, iar conducătorul utilajului nu i-a văzut, informează Agerpres.

Ei au fost transportați la cel mai apropiat spital pentru acordarea îngrijirilor medicale aferente. Polițiștii de frontieră au anunțat organele de poliție din cadrul Poliției orașului Gătaia deorece migranții au fost depistați la marginea DJ 588, care face legătura între Şemlacu Mare şi Gătaia.