Update. Poliția a anunțat că trei dintre cei șase suspecți au fost depistați. Se ascundeau la o pensiune din municipiu, relatează Agerpres.

Audierile continuă în acest caz care a panicat populația și a pus pe jar autoritățile locale. Au fost duși la audieri alți 27 de afani, notează sursa citată.

Știre inițială

Anchetatorii din Timiș au audiat zeci de persoane, au vizionat imaginile surprinse de camerele de supravghere, însă, până la acest moment nu au decât un cerc de suspecți.

Polițiștii au transmis un apel către oameni să ajute cu orice informații relevante.

„Având în vedere evenimentul din data de 19 aprilie a.c., petrecut în zona Gării de Nord din municipiul Timișoara în care au fost implicate mai multe persoane necunoscute, în urma căruia a rezultat decesul unui bărbat și rănirea altuia, vă facem cunoscute aceste imagini în care apar mai mulți barbați ce ar fi fost prezenți la locul faptei, în vederea identificării lor.

Facem apel la cetățeni, ca oricine poate oferi informații cu privire la persoanele din imagini, să apeleze de îndată Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

De asemenea, recomandăm ca la întâlnirea în spațiul public a oricăruia dintre acești bărbați, să păstreze distanța și să evite orice interacțiune cu aceștia”, transmit reprezentanții IPJ Timiș, citați de tion.ro

Timiș. Ei sunt suspecți de crimă! Poliția spune să-i evităm!

Situația migranților din Timiș este greu de gestionat. Autoritățile par neputincioase. Aproape zilnic, apar atacuri, violențe, generate de ei.

În numai patru luni, polițiștii au depistat peste 200 de migranți din Afganistan, Pakistan, Siria  .

Oamenii legii spun că pot lua o singură măsură împotriva lor.Să-i ducă la centrele unde sunt cazați. Este mai mult o problemă socială, decât legală, întrucât prezintă documente care atestă dreptul de ședere în România.

De asemenea, forțele de ordine ar trebui să fie suplimentate. Autoritățile locale din Timișoara au convat Comitetul pentr Situații de Urgență.

„ CJ Timiș a oferit deja spațiu pentru punerea în carantină a migranților și sunt surprins că acest lucru nu este cunoscut la nivelul Primăriei Timișoara. Prefectura Timiș ne-a solicitat locurile de cazare, iar noi am răspuns acestui apel cu punerea la dispoziție a unui spațiu pregătit să primească 45 de persoane. Este  igienizat, compartimentat și autorizat DSP Timiș (imaginile sunt atașate). Sper ca eforturile noastre să nu fi fost în van, iar infrastructura existentă să fie folosită dacă a fost solicitată” .

sursă foto: IPJ Timiș