Recent, s-a întâlnit cu președintel Consiliului Județean Timiș(CJ), Alin Nica.

Aceștia au discutat despre finanțarea celor mai importante proiecte pentru Timiș.

Cel care va primi bani pentru realizare, săptămâna viitoare, este chiar secțiunea de pe A1 care duce spre Timișoara.

Am avut astăzi o întâlnire de lucru cu Alina Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, în cadrul căreia am discutat despre implementarea proiectelor strategice ale Timișului

Avem în vedere infrastructura – centura, autostrada Moravița-Timișoara, dar și sănătatea și cultura. Alin Nica mi-a vorbit despre necesitatea reabilitării Spitalului Județean și construcția Sălii Polivalente și a Stadionului.  Eu l-am asigurat de sprijinul meu și al Guvernului. Una dintre veștile bune care urmează să se concretizeze chiar săptămâna viitoare este semnarea contractului de proiectare pentru noua descărcare din autostrada A1 spre Timișoara în dreptul localității Sânandrei. Pentru municipiul reședință de județ a mai fost alocat 1 milion de euro cu care va fi făcut studiul de fezabilitate pentru cel de-al treilea tronson din centura ocolitoare, a transmis Florin Cîțu

PSD: „Se face că nu înțelege în ce gaură a dus România!”

Pe de altă parte, liderii social-democrați urmăresc fiecare mișcare a premierului Cîțu.

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook a PSD, Cîțu este acuzat de incompetență și manipulare.

„Cîțu se face că nu înțelege în ce gaură a adus România. Dincolo de glumițe puerile, realitatea este că actualul premier a crescut datoria publică a României cu 24 de miliarde de euro anul trecut. Negru pe alb!

Asta îi interesează pe români! Că fiecare are de plătit 1.300 de euro pentru prostia și ticăloșia lui Cîțu!” , au scris pesediștii revoltați.

Recent, social-democrații i-au cerut demisia și pentru modul în care gestionează campania de vaccinare anti-Covid.

Aceștia susțin că lipsa centrelor de vaccinare, a fondurilor necesare acestora sunt eșecul întregului Guvern, nu doar al ministrului Sănătății.

Guvernul Cîțu pregătește bugetul pentru anul curent, iar tensiunile politice vor fi la ordinea zilei.