Adi Bărar a fost internat la Spitalul Județean Timișoara din 23 februarie, în stare gravă, fiind internat la secția ATI, informează AGERPRES.

Colegii trupei Cargo au postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj emoționant prin care își iau rămas bun de la Adi Bărar.

„Aşa intens cum a trăit toată viaţa pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, aşa a luptat până azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Bărar! ‘Şi de-o fi şi eu să mor/ Nu vreau să vă întristaţi!/ Să cântaţi şi să jucaţi, până în zori/ Şi dacă din când în când/ O să mă primiţi în gând/ Voi fi aproape de voi!'”, au scris colegii din trupa Cargo pe Facebook.

Liderul Cargo a fost în stare critică internat la ATI

Adrian Bărar, în vârstă de 61 de ani, s-a infectat cu SARS-Cov-2 în urmă cu două săptămâni. Artistul a ajuns la secția de ATI, de la Spitalul Județean din Timișoara după ce saturația de oxigen a scăzut dramatic.

Colegii din trupă i-au fost alături și au postat pe Facebook mesaje de încurajare.

Suntem îngrijoraţi pentru situaţia în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obişnuiţi fiind cu un Adi cu o constituţie fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect şi decenţă din partea tuturor”, a fost unul dintre mesajele colegilor lui.

Adrian Bărar a pierdut lupta cu COVID-19

Adrian Bărar, cel care a înființat trupa Cargo, a făcut furori la începutul anilor 90. Din nefericire, artistul a pierdut lupta cu boala după două săptămâni de luptă împotriva virusului.

Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a fost internat la secția ATI, de la Spitalul Județean din Timișoara, după ce saturația de oxigen a scăzut dramatic.

Albumul de debut al trupei Cargo este  „Povestiri din gară”  . Printre cele mai fredonate medlodii se numără „Ploaia”