Medicii sunt rezervați cu privire la starea sa liderului Cargo.

În vârstă de 61 de ani,  Adrian Bărar a contactat virusul în urmă cu două săptămâni. A ajuns la urgență, după ce a saturația de oxigen a scăzut simțitor.

Colegii din trupă, dar și fanii sunt îngrijorați și au scris pe rețelele de socializare mai multe mesaje de încurajare.

„Azi, ziua de joi, îl găseşte pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijoraţi pentru situaţia în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obişnuiţi fiind cu un Adi cu o constituţie fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect şi decenţă din partea tuturor. Mulţumim! Vă vom tine la curent!” , este mesajul principal postat pe pagina oficială.

Timiș.  Adrian Bărar  în stare gravă la ATI

Adrian Bărar este cel care a înființat trupa Cargo, care a făcut furori la începutul anilor 90. Succesul a fost fulminant., mai ales când vocea fomației era Leo Iorga.

Ulterior, s-a alăturat bandului, în calitate de solist vocal, Ovidiu Ioncu.

Albumul de debut al trupei Cargo este  „Povestiri din gară”  . Printre cele mai fredonate medlodii se numără „Ploaia”

Cazurile de Covid, în creștere. 81 de decese doar într-o zi

În intervalul 24.02.2021 (10:00) – 25.02.2021 (10:00) au fost raportate 81 de decese (39 bărbați și 42 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Botoșani, Brașov, Caraș-Severin, Călărași, Dâmbovița, Galați, Gorj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Vrancea, Ilfov și București.

Dintre acestea, 3 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 de ani, 6 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 21 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 30 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 21 decese la categoria de peste 80 de ani, se arată în ultimul raport al autorităților.

.