Sentină incredibilă pentru clientul avocatului Cosmin Bolosin, Marian Stoicănescu, zis Bully.

După ce bărbatul din Oţelu Roşu a pălmuit un miliţian care a avut tupeul de a îi opri în trafic soţia bătută, un alt poliţist a scăpat de furia inculpatului doar pentru că a reuşit să fugă mai repede.

Judecat în primă instanţă de către Judecătoria Caransebeş, Marian Stoicănescu a fost condamnat pentru două infracţiuni de ultraj la o pedeapsă neprivată de libertate.

Astfel, pentru ultragerea poliţistului Luca Emanuel Blidariu, luat la palme de către Stoicănescu, acesta a fost condamnat la pedeapsa de un an închisoare. De asemenea, pentru ultraj săvârşit asupra poliţistului Andrei Buda, instanţa a decis încarcerarea lui Marian pentru o perioadă de şase luni de zile.

Într-un final, Judecătora Caransebeş a aplicat pedeapsa finală de un an şi două luni, dar şi suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pentru un termen de supraveghere de trei ani.

Astfel, în intervalul de faţă bărbatul este obligat să desfăşoare activităţi de muncă neremunerată în folosul comunităţii pentru 60 de zile, la Primăria Timişoara şi AJOFM Timiş.

Totodată, aferente daunelor morale, inculpatul trebuie să plătească părţii civile Luca Emanuel Bilbariu suma de 2.000 de euro şi 1.000 de euro lui Andrei Buda. left 4 dead 2 mac

Cuvântul avocatului

„A fost un dosar foarte mediatizat, din punctul meu de vedere un dosar greu, deoarece pe timpul procesului penal inculpatul nu a recunoscut decât parțial săvârșirea faptei.

Am mers pe procedura de drept comun, cu administrare de probe, cu mai multe termene de judecată, iar la final i-a fost revocată inclusiv măsura controlului judiciar. E acum un om absolut liber. Pedeapsa este spre limita minimă a ei, temeinică și legală.

E obligat la plata de daune morale, 2.000 de euro unui polițist și 1.000 de euro altuia. Din acest punct de vedere vom reflecta dacă vom ataca sau nu cu apel.

Procurorul de caz a cerut pentru clientul meu o pedeapsă cu executare în regim de detenție, ceea ce mie mi s-ar fi părut o pedeapsă aberantă, lipsită de orice temei judiciar”, a comentat avocatul Cosmin Bolosin.