A fost transportată la Spitalul de Urgență Timișoara, unde va suferi o intervenție chirurgicală.

Acest lucru o va trimite direct în concediu medical.

Liliana Oneț a fost numită recent în funcția de prefect al județului Timiș. La data de 6 ianuarie ac, după mai multe negocieri ale coaliției de guvernare a reușit să obțină această funcție.

A fost învestită la data de 10 ianuarie.

Este membră PNL, jurist de profesie și a mai fost subprefect al județului Timiș în perioada 2012-2014.

Timiș-Cum a organizat  Liliana Oneț vaccinarea anti-Covid 

Înainte să plece în concediu de odhină, Liliana Oneț s-a vaccinat anti-Covid.

De asemenea, a dat explicații cu privire la amenajarea centrelor de vaccinare din județ.

Am fost la Spitalul CFR din Timișoara, pentru a mă vaccina anti-Covid. Am încredere că am luat decizia cea mai bună în acest context pandemic.
Nu am resimțit niciun efect secundar, chiar mă simt mai optimistă că lucrurile vor reintra în normalitate. Vă îndemn pe toți să vă vaccinați, este un pas necesar pentru sănătatea voastră și pentru a ne putea întoarce cu toții la o viață normală.
Vă anunț și că, împreună cu autoritățile responsabile, s-a decis ca, la nivelul județului Timiș, să fie suplimentate posibilitățile de vaccinare cu încă 9 fluxuri. Dintre acestea, 8 vor deservi Timișoara și localitățile periurbane, iar un flux suplimentar va fi în municipiul Lugoj, pe lângă cel existent deja. Astfel, locuitorii Timișoarei și ai comunelor limitrofe nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze la centrele de pe raza județului.

În această perioadă, se anunță schimbări la mai multe prefecturi din țară. În cazul județului Timiș, negocierile au mers mai rapid.

Adevărata bătălie se dă pentru județele Cluj, Sibiu.

Atât PNL cât și USR PLUS vor să dețină posturi de prefect.

Dacă s-ar respecta algoritmul agreat la formarea coaliției de guvernare, PNL ar trebui să aibă cei mai mulți prefecți și subprefecți din țară.