Timiș. Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, a descoperit că pe șantierele din Moșnița Nouă și Dumbrăvița sunt zone nesemnalizate.

Pe deasupra, multe locuri nu arată ca și în proiect, iar multe lucrări se fac fără a respecta regulile de protejare.

Cristian Moș a vizitat cele două șantiere din afara Timișoarei fără a anunța vizita sa. El a precizat că sunt numeroase nereguli și că se vor lua măsuri cât de repede.

„Nu sunt mulțumit de șantierele de la Moșnița Nouă și Dumbrăvița. Era lui «las’ că merge și așa» la Consiliulul Județean Timiș s-a terminat!

Am găsit zone prost semnalizate, lucrări neprotejate, porțiuni din lucrări care încă nu seamănă cu ceea ce se cere în proiect”, a scris Cristian Moș într-o postare pe Facebook.

Timiș. Șantierele vizitate de vicepreședintele CJ, adeptele muncii ,,merge și așa”

Moș, responsabilul pentru drumurile județene, a cerut organizarea celor de pe teren și semnalizarea șantierelor.

„Am cerut de urgență remedierea neregulilor legate de indicatoarele temporare, semnalizarea șantierelor și organizarea de șantier. Totodată, le-am cerut constructorilor să-și adapteze programul de lucru astfel încât în timpul orelor de vârf, când timișenii se deplasează spre și dinspre serviciu, circulația utilajelor grele să nu încetinească și mai mult traficul care este oricum afectat în această perioadă.

Colegii mei din Direcția Tehnică vor transmite periodic spre mass-media locală zonele care trebuie evitate și traseele alternative, acolo unde acest lucru este posibil”, a mai precizat Cristian Moș.

Vicepreședintele CJ Timiș a susținut că vor urma mai multe vizite surpriză. Totodată, el îi îndeamnă pe oameni să raporteze orice fel de problemă de pe drumurile naționale.

Lucrările la cele două șantiere are ca și scop extinderea la patru benzi a șoselelor. Conform planului, șantierul din Dumbrăvița are termen de finalizare septembrie 2022, cu tot tronsonul spre autostradă. Cel din Moșnița Nouă trebuie terminat până în vara acestui an.