Edilul Dominic Fritz nu a cedat și a trimis Corpul de Control în biroul șefului de la Drumuri, Culiță Chiș.

În prezent, cel din urmă a intrat în concediu medical pentru 30 de zile.

Timiș.Cele 6 șteaguri, dedicație pentru fostul primar Nicolae Robu

Actualul primar al orașului Timișoara, Dominic Fritz, precizeașză că nu îl deranjează steagurile în sine, ci faptul că sunt amenajate în zona protejată a orașului, fără aviz de la Monumente.

Mai exact, sunt vizibile în zona Catedralei Mitropolitane.

Culiță Chiș a recunoscut că, a dorit să-i facă o surpriză fostului primar al orașului, Nicolae Robu și nu vede ce ar fi eronat în asta.

În luna noiembrie, Culiță Chis, șeful Direcției Drumuri Timișoara, s-a ales cu un avertisment de la Poliția Locală.

Timiș. Cât i-au costat pe timișoreni cele șase catarge

Cadoul lui Culiță Chiș pentru șeful său direct, Nicolae Robu, a fost făcut, de fapt din banii oamenilor.

Amplasarea acestora a însemnat o gaură în bugetul local de 200 000 de lei. Acest lucru nu a fost tocmai pe placul timișorenilor.

Pe grupurile de socializare, aceștia susțin că șeful de la Drumuri se ține de simpatii politice, în loc să se ocupe de adevăratele probleme.

„ Sper ca indivizi că Culita Chiș, încă angajat și ce e mai rău , încă șef în cadrul Primăriei Timișoara, nu lucrează la nouă strategie de parcare a Timișoarei.

Că se revine la regulă că banii din parcare să meargă la construirea de noi parcări e cât se poate de corect .Ce facem cu locurile de parcare care nu sunt nici amenajate și nici taxate ? Câte locuri de parcare legale (marcate și semnalizate) avem pe stradă Gavril Musicescu din Timișoara ? Răspuns: absolut nici unul!”, este una dintre opiniile cetățenilor din Timișoara.

Culiță Chiș crede că este victima unei antipatii a actualului Fritz și crede că este doar debutul unei șicane. Funcționarii publici pot fi demiși doar după o anchetă disciplinară.