Timiș. Iubita bărbatului, în vârstă de 38 de ani, a avut șocul vieții când a descoperit că banii pe care i-a moștenit au dispărut, odată cu iubitul ei.

Tânărul, în vârstă de 30 de ani, este căutat de către polițiștii lugojeni de la Investigații Criminale pentru furt. Hoțul a reușit să îngroape banii, ce i-ar fi furat dintr-un dulap din casa iubitei lui.

Incidentul s-a produs miercuri, 19 mai, când polițiștii au început căutările sumei de bani îngropate de tânăr.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că există posibilitatea ca suma de bani sustrasă să fie ascunsă în două locații din comuna Boldur, județul Timiș.

Timiș. 170.000 de euro moșteniți, furați și îngropați de iubit

,,Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, polițiștii din Lugoj au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în comuna Boldur.

În urma perchezițiilor, au fost descoperiți 110.300 de euro. La o locație au fost găsiți 20.000 de euro, îngropați în curtea casei, iar, la a doua locație, au fost găsiți 90.300 de euro, îngropați într-o anexă”,au transmis  reprezentanții de la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

Individul ce a reușit să sustragă 170.000 de euro de la prietena lui a părăsit țara, iar polițiștii fac cercetări pentru pentru recuperarea întregii sume și tragerea la răspundere a hoțului.

Peste 500.000 de lei și țigări de contrabandă găsite de autorități îngropate

În urmă cu trei ani, un caz asemănător a avut loc în Constanța, unde oamenii legii, în urma unor percheziții făcute, au descoperit peste 500.000 de lei îngropați la nici un metru sub pământ.

De asemenea, în imediata apropiere a banilor au fost îngropate mii de pachete de țigări. Banii erau ascunși într-o pungă de plastic, învelită în staniol.

Oamenii legii au confiscat în acel moment 22.000 de pachete de țigări, 3.100 bucăți materiale pirotehnice și suma de 515.805 lei.