Timiș. Un elev din localitate Bethausen a ajuns la familia lui cu capul spart, iar bunica lui îl acuză pe directorul școlii pentru violență.

Poliția a deschis dosar penal, iar la școală a ajuns un inspector școlar de la Inspectoratul Județean.

Bunica a rămas șocată când, venit de la școală, băiatul era plin de sânge pe haine, iar capul îi era spart, relatează lugojinfo.ro.

Din primele cercetări, vinovatul ar fi chiar directorul școlii care a fost surprins în timp ce lovea cu brutalitate elevul de doar 14 ani.

Timiș. Violența în școli continuă

Polițiștii au început cercetările cu privire la acest caz șocant pentru a stabili clar ce s-a întâmplat.

„În cursul zilei de marți, polițiștii Postului de Poliție Bethausen au fost sesizați cu privire la faptul că în data de 07 iunie a.c.,un minor în vârstă de 14 ani ar fi fost agresat de către un bărbat în vârstă de 42 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe în care se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, au precizat reprezentanții IPJ Timiș, relatează Tion.ro.

Pe lângă ancheta în desfășurare a poliției, un inspector de la Inpsectoratul Școlar a fost sesizat.

„Există (miercuri-n.r.) la Bethausen un inspector care evaluează situația și îmi raportează. Dacă lucrurile stau în felul în care relatează presa, cu siguranță vom lua decizii întocmai. (…) Directorul mi-a spus că nu a dat în el, a avut o discuție cu el, s-a mirat de la o presupusă palmă să aibă capul spart chiar undeva în vârful capului. Inspectorul școlar cu siguranță ne va da datele corecte după evaluarea pe care o face la școala din Bethausen. (…)

Constatăm că există o avalanșă de evenimente violente la nivelul unităților de învățământ și asta ne pune pe gânduri. Din această perspectivă luăm și măsuri rapide”, a declarat inspectorul general Marin Popescu.