Acesta susține că a lipsesc obiecte din cadrul instituției în valoare de peste 200 000 de lei. Totodată, Fritz spune că Ionuț Nasleu va fi demis.  Va începe procedura de dizolvare a Consiliului de Administrație a piețelor.

Acest lucru se va face în următoarea ședință AGA, marți, 23 februarie.

Tot scandalul dintre Dominic Fritz și Ionuț Nasleu a luat amploare în urma incendiului de la cea mai mare piață de flori din Timișoara.

Potrivit acestuia, din inventarul societății lipsesc obiecte, echipamente în valoare de peste 200 000 de lei. Fritz arată cu degetul spre Ionuț Nasleu și- l face direct răspunzător pentru acest dezastru financiar.

„ Cer Consiliului de Administrație al Piețe SA să-l demită pe directorul Ionuț Nasleu.

Nu a asigurat condiții decente pentru comercianții de flori și nu s-a asigurat că această hală respectă legislația cu privire la prevenirea incendiilor. Dl Nasleu a preluat Piețe SA pe profit, dar, după 2 ani cu el la conducere, societatea a ajuns la pierderi de aproape 3 milioane de lei.

Comercianții care își desfășurau activitatea în hala de flori din Piața 700 ar putea fi mutați temporar în zona de legume-fructe” , precizează Dominic Fritz.

Timiș. Ionuț Nasleu e în SUA

Ionuț Nasleu,șeful SC Piețe SA nu a contenit cu ironiile, chiar jignirile către edilul Fritz. La momentul producerii incendiului, acesta se afla în concediu, în SUA.

Susține că actualul primar al Timișoarei nu știe nimic depsre responsabilitatea investitițiilor de la Piețe. A promis că va oferi mai multe detalii, într-o întâlnire cu presa, luni, 22 februarie.

Nasleu a fost consilier al fostului primar al Timișoarei, Nicolae Robu, iar anterior, fost senator PRM și angajat SRI

A fost exclus din PNL în toamna anului trecut, pentru comportament neadecvat.

În incendiul de sâmbătă, 13 februarie, a ars o parte din piața de flori din Timișoara. Nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale. Prima ipoteză a pompierilor este că incendiul a fost declanșat de un cablu electric deteriorat.