Mai mult decât atât, cel din urmă susține că are probe împotriva lui Dominic Fritz și acestea vor ajunge la DNA.

Supărarea fostului primar liberal, Nicolae Robu, vine după ce  Ionuț Nasleu, cel care i-a fost și consilier, a fost demis, apoi acuzat că se face vinovat de lipsa a 20 000 de lei din patrimoniul Piețe SA.

Totul s-a întâmplat în urma incendiului de la Piața de flori din Timișoara, din 13 februarie.

Timiș. Val de furie împotriva edilului Dominic Fritz

„ Ați blocat tot ce am lăsat eu în lucru, ați stopat licitații, ați reziliat contracte! Asta este tot ce ați făcut în 4 luni! Totul sub minciuna ordinară că ați primit o grea moștenire! Eu am postat tabelul cu toate facturile lăsate de mine la plată -la plată, nu în restanță!

Crezând că veți scăpa de DNA, ați delegat semnăturile și ați rămas Primar fără portofoliu -unic în România !” , spune Nicolae Robu, făcând referire la noii directori din echipa Primăriei Timișoara.

Cum a devenit un incendiu din Timișoara motiv de dosare penale

Pe de altă parte, Fritz spune că este obișnuit cu atacurile verbale ale fostului primar. El a motivat, marți, 23 februarie, decizia privind demiterea lui Nasleu.

„ Fostul consilier personal al primarului precedent și baron peste piețele din Timișoara a dus, în doar doi ani, o societate profitabilă la pierderi financiare de 4,2 milioane de lei, cu dispariții misterioase din gestiune și resurse publice folosite în beneficiu personal.

Am cerut Corpului de Control să verifice și informațiile apărute recent în presă și să ia măsurile care se impun. De asemenea, orice încălcare a legii va fi imediat sesizată organelor de cercetare penală.

Toți managerii din societățile în subordinea consiliului local care nu pot performa, vor pleca! ” , precizează Fritz.

Pe de altă parte, s-a mai iscat un scandal în jurul lui Ionuț Nasleu. Un fost angajat de la Piețea SA susține că a fost pus să facă diverse achiziții în interesele personale ale șefului său, dar din fondurile instituției.

Acuzațiile vor fi verificate de procurori.