Fotograful Liviu Tulbure a decedat

Veste tristă în lumea fotografilor, artiştilor, iubitorilor de jazz din Timişoara. A decedat Liviu Tulbure, unul dintre cei mai cunoscuți artiști bănățeni. Liviu Tulbure era infectat cu coronavirus. Fotograful timișorean a decedat din cauza temutului COVID, anunță capital.ro.

Liviu Tulbure a fost fotograful Muzeului de Artă din Timișoara și unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști fotografi bănățeni. În vârstă de 62 de ani, fotograful Liviu tulbure se afla internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, după ce a fost infectat cu virusul care provoacă boala Covid-19.

Fotograful a primit tratament cu plasmă convalescentă

Apropiaţi de-ai lui Liviu Tulbure au declarat că în urmă cu două zile era pe secţia ATI fără să fie intubat, ci doar cu mască de oxigen. Liviu Tulbure primise un tratament cu plasmă convalescentă și era deosebit de optimist. Fotograful nu a suferit de boli cronice, însă plămânii săi au fost serios afectaţi de virusul ucigaș.

Mesaje de regret pe Facebook:

La scurt timp după aflarea veștii au început să curgă, întocmai lacrimilor, mesajele pe Facebook:

“Drum lin spre cer prietene…Nu te voi uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace! Unfortunately our friend lost battle with corona… Rest in Peace my dear friend! I will never forget you!”, fotograful Dragoslav Nedici, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Liviu Tulbure.

“Nu mai am cuvinte pentru perioada asta, îmi depăşeşte puterea de înţelegere.     Au plecat prieteni, au suferit prieteni şi oameni de care mă leagă ceva.   Au murit oameni buni şi calzi şi de nepreţuit. O mare, MARE, MARE tristeţe. Drum bun, Liviu Tulbure! Să faci nişte poze minunate acolo unde eşti acum… Vom fi mai săraci fără tine, iar la Gărâna va fi puţin mai trist”, cântăreaţa de jazz Mirela Iacob.

Dumnezeu să-l odihnească în pace !