Marius Moise, medic la o clinică privată din Timișoara, a fost diagnosticat cu coronavirus, la o lună după rapel. Medicul a făcut o formă ușoară a bolii, informează Antena3.

Medicul s-a vaccinat cu serul produs de compania Pfizer/BioNTech la începutul lunii ianuarie. La 21 de zile mai târziu, medicul radiolog și-a făcut rapelul. Pe 28 februarie, Marius Moise a aflat că s-a infectat cu Covid-19. Medicul și-a făcut testul de depistare a anticorpilor.

“Am făcut analiza, mi-a ieşit un număr de 600, undeva peste 400, teoretic se pare că imunitatea este formată, dar se pare că şi cu nivelul de 600 nu am avut suficientă imunitate. E posibil să fie noua tulpină care e uşor mai agresivă. Oricum şi simptomele covidului sunt destul de nespecifice aşa că doar un test PCR poate pune un diagnostic cert” a spus Marius Moise, medic radiolog.

Infectat cu COVID-19 după ce s-a vaccinat cu serul Pfizer/BioNTech

Medicul timișorean a declarat că a avut o formă ușoară a bolii. La început a crezut că este doar o simplă viroză. Marius Moise a mai declarat că a fost conștient că și după vaccinare, riscul de infectare cu virusul este posibil.

“Practic, sunt printre cei 5% cărora vaccinul nu le oferă o protecţie suficientă. Sfatul meu pentru toţi oamenii e să nu intre în panică, vaccinul trebuie făcut facă există posibilitatea!” a adăugat medicul.

Marius Manole este medic la o clinică privată din Timișoara. La începutul lunii ianuarie s-a vaccinat cu serul produs de compania Pfizer/BioNTech, iar la 21 de zile a avut rapelul. La sfârșitul lunii februarie, medicul a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Medicul a avut o formă ușoară a bolii. Din primele cercetări, medicul a mai precizat că s-ar putea fi infectat cu noua tulpină care e mai agresivă. Oricum şi simptomele covidului sunt destul de nespecifice.  Aşa că doar un test PCR poate pune un diagnostic cert” a spus Marius Moise, medic radiolog.