Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat de urgență la spital.

Poliția e pe urmele lor agresorilor. Unii dintre ei au reușit să fugă până la venirea jandarmerilor și a polițiștilor.

Cercetările sunt efectuate de reprezentanții secției 1 Timișoara care au transmis și un scurt comunicat pe această temă:

Politistii Sectiei 1 au fost sesizati cu privire la faptul că, la un cabinet notarial de pe strada Matei Corvin din Timișoara are loc un conflict spontan.
Ajunși la fata locului, politiștii au constatat că mai multe persoane, care ar fi fost nemulțumite de clauzele unui contract au devenit violente cu notarul, , procedand la lovirea acestuia, cat si a secretarei acestuia. Bărbatul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, iar polițiștii efectuează verificări în vederea identificării și depistării celor ce se fac vinovați de aceste fapte , precizează polițiștii.

Timișoara. Notarul Viorel Panduru, bătut măr

Totul s-a petrecut cu rapid, iar oamenii legii ar trebui să aibă rapid un cerc de suspecți. Agresorii au conexiuni cu unii dintre clienții notarului.

Notarul Panduru a suferit deja o intervenție chirurgicală la ochi, iar secretara se află în stare de șoc. A fost lovită cu pumnul în față și amenințată să nu anunțe Poliția, relatează și pressalert.ro

Timișoara. Ce riscă agresorii . Notarii nu sunt protejați de legea ultrajului judiciar

Biroul notarului Panduru din Timișoara  este devastat, iar o perioadă nu se va desfășura activitate.

Agresorii riscă închisoare între 2 și 7 ani, pentru lovire și alte violențe. De luat în seamă pentru legiutori este faptul că notarii și alte categorii profesionale liberale juridice nu sunt protejate de legea ultrajului judiciar.

Actualul Cod Penal al României prevede pedeapsă mai mare pentru ultrajul judiciar. În această infracțiune, ca persoane vătămate, sunt incluși polițiștii, judecătorii, avocații și membrii familiilor lor.

Colegii de breaslă ai notarului sunt uimiți și se gândesc la măsuri de protecție suplimentare.