Timișoara ar putea să fie primul oraș din România ce scapă de COVID-19. Dominic Fritz a anunțat când va începe maratonul de vaccinare împotriva noului coronavirus.

În urma unei postări pe pagina sa de Facebook, edilul a lăudat modul în care timișorenii au reacționat la vaccinare și recomandă tuturor să se vaccineze.

,,Dacă știu ceva, e că timișorenii sunt solidari la greu, de aceea îi chem pe toți cei care nu s-au vaccinat încă să pună umărul pentru orașul lor, pentru școli redeschise, pentru viața sportivă și culturală a orașului, pentru afacerile locale, pentru normalitatea de care ne e dor tuturor”, a scris Fritz pe pagina sa de Facebook.

Timișoara. Trei zile de vaccinare non-stop. Când va avea loc?

De asemenea, primarul Timișoarei a pus accent munca titanică pe care medicii și sute de voluntari o vor depune în următoarea perioadă pentru maratonul de vaccinare.

,,Sute de voluntari medici și asistenți de la toate spitalele timișorene și studenți mediciniști, societatea civilă și întreaga administrație publică locală își unesc forțele într-o inițiativă comunitară fără precedent, cu un scop unic: victoria prin vaccinare a Timișoarei, în fața pandemiei.

Fritz: Să ne demonstrăm dragostea pentru ai noștri și pentru Timișoara

Vor fi 3 zile de maraton, non-stop și vor fi 10.000 doze de vaccin Pfizer, la Centrul Regional de Afaceri CRAFT (Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22)”, se arată în mesajul transmis de edil.

Totodată, Fritz a mai îndrumat internauții să dea share la postarea sa și să informeze cât mai multă lume să se prezinte la vaccinare.

,,Acum e momentul să ne demonstrăm dragostea pentru ai noștri și pentru Timișoara.Acum e momentul pentru victoria unei comunități unite în fața virusului”, a conchis primarul Timișoarei.

Maratonul vaccinării se va desfășura în perioada 23-25 aprilie la Centrul Regional de Afaceri CRAFT. Persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să se programeze pe platforma de vaccinare.