Cosmin Titiş , bărbatul în vârstă de 31 de ani  şi-a omorât fosta iubită, înjunghiind-o cu zeci de lovituri de cuţit, într-un parc din Timişoara. Magistraţii au pronunţat sentinţa definitivă.

Bărbatul a primit o pedeapsă de 30 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

„Condamnă inculpatul la pedeapsa de 30 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat (omor cu premeditare), în stare de recidivă postexecutorie”, se arată în soluţia instanţei de apel.

25 de lovituri de cuțit

În 20 septembrie 2019, în jurul orelor 19:15, Cosmin Titiş i-a aplicat fostei sale iubite, Karina Parnica, 25 lovituri de cuţit, în diferite zone ale corpului. Totul a început la scurt timp după ce tânăra de 20 de ani a decis să se despartă de acesta.

Bărbatul a ucis-o la scurt timp după ce aceasta s-a întors din Anglia, la o prietenă a acesteia din Timișoara. Crima odioasă a avut loc în spatele Catedralei Mitropolitane din municipiul Timişoara.

,,Inculpatul Titiş George Cosmin le-a urmărit pe cele două şi le-a ajuns pe un trotuar care mărgineşte parcul din jurul Catedralei Mitropolitane. Le-a acostat, a prins-o de haine pe victima Karina, a tras-o înspre interiorul parcului, conducând-o forţat până la o bancă situată în acel parc.  A aşezat-o forţat pe victimă pe acea bancă, a împins-o pe bancă, iar el s-a poziţionat în faţa victimei, în picioare, dar aplecat asupra ei, ţinând-o cu o mână de umăr”,  mai spun magistrații.

Crimă din gelozie

Bărbatul s-a năpustit asupra fetei și i-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit în diverse părți ale corpului. Prietena fetei, Sabrina, a fost cea care a apelat la 112. Tot ea a încercat să-l oprească pe bărbat să mai lovească victima.

După aceste prime lovituri de cuţit, victima s-a prăbuşit la pământ în apropierea acelei bănci pe care fusese aşezată, după un timp, reuşind să se ridice de la pământ, a făcut câţiva paşi, însă inculpatul a urmat-o şi i-a aplicat din nou mai multe lovituri de cuţit în diverse zone ale corpului, victima prăbuşindu-se din nou la pământ.

Imediat după săvârşirea faptei, inculpatul a fugit de la faţa locului, având asupra sa şi cuţitul folosit la săvârşirea faptei. A fost depistat ulterior de către organele de poliţie, în jurul orelor 22:15, pe DJ 64, în timp ce se deplasa spre localitatea Giarmata Vii”, arătau anchetatorii.

Criminal cu sânge rece

Cosmin Titiș a mărturisit că după ce fata a refuzat să-i dea telefonul pentru a verifica dacă vorbește cu altcineva, el a înjunghiat-o în picior. Încă după primele lovituri de cuțit, bărbatul susține că nu a mai văzut și auzit nimic.

,,Când mi-am revenit, am văzut-o pe Karina la câţiva metri, era plină de sânge şi vorbea cu un băiat să sune la ambulanţă. Când mi-am revenit, am văzut-o pe Karina la câţiva metri, era plină de sânge şi vorbea cu un băiat să sune la ambulanță”, a mărturisit criminalul.

Anchetatorii au descoperit că Titiș a amenințat-o, prin mesaje, cu câteva zile înainte ca aceasta să fie ucisă. „Te distrug când pun mâna pe tine. Te distrug când te prind”/ Ori că vii acasă, ori că nu vii acasă, să deie Dumnezeu în secunda asta să crap dacă nu o să fiu în stare să scot un organ din tine şi tot o să-mi zici”.

Bărbatul a primit o pedeapsă de 30 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.