În noaptea de miercuri spre joi, o taximetristă în vârstă de 29 de ani a fost atacată cu o sticlă de doi indivizi. Incidentul a avut loc într-o benzinărie din Calea Aradului, Timișoara.

Tot scandalul a pornit după ce femeia a refuzat să-i transporte pe cei doi bărbați deoarece erau beți. Polițiștii au reușit să rețină pe unul dintre ei.

Bărbații, în vârstă de 36 și 31 de ani, au vrut să urce în taxi, în Calea Torontalului. Tânăra de 29 de ani a refuzat să-i transporte deoarece erau beți, iar bărbații au devenit recalcitranți. Ei au început să tragă de portiere, iar la intervenția altui taximetrist, bărbații au început să bruscheze mașina celui care a intervenit.

Scandalul a izbucnit, din nou, în Calea Aradului, când tânăra a dat peste cei doi indivizi. Bărbații au atacat-o și au lovit-o în cap cu o sticlă în cap.

Taximetristă atacată cu o sticlă de doi indivizi

Femeia a reușit să sune la 112, iar la benzinărie și-au făcut apariția polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Timișoara. Bărbații nu au fugit nici la vederea oamenilor legii și au continuat să facă scandal.

Echipajul de poliție a cerut ajutor colegilor de la Secția 5. La fața locului au intervenit și jandarmii, unde, într-un final, cei doi agresori au fost duși la sediul poliției pentru audieri.

Tânara fată ce a fost lovită în cap cu o sticlă a fost transportată de ambulanță la spital. Taximetrista s-a ales cu capul spart, iar medicii au decis să o interneze la spital pentru mai multe investigații medicale.

Polițiștii au reținut pe bărbatul de 31 de ani pentru 24 de ore. El este cercetat pentru tulburarea liniștii publice și pentru lovire.

Amintim că tot scandalul a pornit, după ce o taximetristă a refuzat să-i transporte pe doi bărbați deoarece erau beți. Cei doi au devenit agresivi și au început să-i lovească mașina, după care au lovit-o în cap cu o sticlă.

Taximetrista a fost transportată la spital pentru mai multe investigații medicale. Tânara s-a ales cu capul spart, iar unul dintre cei doi bărbați a fost reținut pentru 24 de ore.