Un polițișt de frontieră din Timisoara, după ce a scos 1000 de lei de la bancomat, a realizat că cineva își uitase cardul în aparat. Polițistul a realizat ce s-a întâmplat și a mers la cea mai apropiată secție de poliție pentru a da cardul și banii scoși din greșeală.

Un polițișt de frontieră timișorean, după ce a scos 1000 de lei de la bancomat, a realizat că cineva își uitase cardul în aparat. Polițistul a realizat ce s-a întâmplat și a mers la cea mai apropiată secție de poliție pentru a da cardul și banii scoși din greșeală.

Miercuri, în jurul orei 19, polițiștul de frontieră ce era în timpul liber, a mers la un bancomat pentru a retrage o sumă de bani. Când a încercat să introducă cardul în bancomat, spre surprinderea lui, ecranul a arătat suma de 1.800 de lei. După ce a scos 1000 de lei, bărbatul a realizat că nu era cardul lui.

Polițiștul de frontieră s-a îndreptat spre cea mai apropiată secție de poliție pentru a înapoia proprietarului cardul și banii.

Gest umanitar în timpul liber

„Nerealizând ce se întâmplă, de ce nu îi este acceptat cardul, a selectat suma de 1000 ron pentru a fi scoasă, moment în care din bancomat a iesit un card şi suma selectată. Atunci a realizat că cineva îşi uitase cardul în bancomat.

Colegul nostru a luat cardul şi suma de bani şi a mers la cea mai apropiată secţie de poliţie pentru a relata cele întâmplate şi pentru a putea fi înapoiate proprietarului. Mulţumim colegului nostru pentru spriritul civic de care a dat dovadă!”, au spus polițiștii de frontieră timișeni.

Doi polițiști de la Secția 1 din Timișoara au returnat un portofel plin cu bani unei femei

Anul trecut, pe 30 noiembrie, doi agenți de poliție de la Secția 1 din Timișoara au returnat un portofel plin cu bani unei timișorence. Femeia îl uitase pe capotă și l-a pierdut într-o curbă.

Polițiștii au găsit portofelul la intersecția Căii Dorobanților cu strada Ștrandului. Oamenii legii au identificat proprietarul în baza documentelor din interior și au intrat imediat în legătura cu femeia.