Toth Csaba, prefectul Județului Arad, a primit în cursul zilei de ieri doza de rapel contra coronavirusului.

Cu această ocazie, prefectul a ales să poarte un tricou inscripționat cu mesajul “The greatest victory is that which requires no battle / Cea mai mare victorie este aceea câștigată fără luptă”.

Acesta a primit așadar cel de-al doilea vaccin, respectiv serul AstraZeneca, chiar la începutul celei de-a doua etape de imunizare. Astfel, Toth Casba a avut ghinionul să fie injectat cu una din dozele de vaccin care se regăsesc în lotul suspect, respectiv în AVB2856g, care fusese, pentru o perioadă de timp, retras de pe piață.

Prefectul menționa la efectuarea primului vaccin faptul că nu a avut nici un fel de reacții adverse serioase.

Toth Casba, îndem la vaccinare google nick collection crack

Prefectul Casba spune că în momentul de față sunt 67 de mii de arădeni care s-au imunizat împotriva noului virus chinezesc și îi îndeamnă pe toți cetățenii să se imunizeze.

În mod evident, așa cum era de așteptat, acesta a ținut să îi și felicite toți cei care sunt implicați în desfășurarea procesului de vaccinare din cadrul centrelor de imunizare.

„Suntem peste 67 de mii de arădeni care am primit cel puțin o doză de vaccin, lucru care mă bucură și mă face încrezător că ritmul vaccinării va continua în același mod alert. Vaccinarea este modul cel mai sigur de a ieși din pandemie și de a reduce semnificativ numărul cazurilor grave.

Îi îndemn pe toți arădenii să se vaccineze, dacă doresc, și felicit toate persoanele implicate în buna funcționare a centrelor de vaccinare precum și autoritățile publice care se implică pentru a crea posibilitatea vaccinării pentru fiecare arădean. Am primit astăzi doza de rapel din vaccinul Astra Zeneca.

Recomand tuturor arădenilor să aibă încredere în cadrele medicale, în specialiștii din domeniul medical și să se informeze despre vaccinare sau boala COVID-19 numai din surse oficiale”, a declarat Prefectul Toth Csaba.