UPDATE. Serviciul Român de Informații(SRI) a făcut primele precizări în acest caz. Exclude varianta unui atac terorist.

În schimb, fostul ginere al afaceristului Ioan Crișan, deputatul PNL Sergiu Bîlcea, a declarat că este șocat și îndurerat de decesul subit al celui care a fost bunicul copiilor lui. Politicianul crede că a fost vorba despre o bombă, controlată digital.

Știre inițială

La acest moment, sunt audiați mai mulți martori. Nu se cunoaște cu exactitate motivul pentru care mașina a explodat, informează pompierii din Arad.

„În această dimineață în jurul orei 7, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad, notează Agerpres.

Arad. Ioan Crișan avea o afacere unică în Europa și multe datorii

Ioan Crișan avea o afacere unică în Europa. Este vorba despre o fermă de somn african, cu peste 20 de bazine alimentate cu apă termală.

Presa locală scrie că afaceristul avea și datorii uriașe, de peste 700 000 de lei. Se ia în calcul și ipoteza unui asasinat.

Revenim cu detalii.

foto: ISU Arad