Cluj. La descoperirea celor doi soți, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție ( IPJ) Cluj au deschis o anchetă pentru a stabili modul în care cei doi au murit. Conform realitateadecluj.net, în prezent se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

„La data de 18 aprilie, în jurul orei 10.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil au fost găsite două persoane decedate. În urma primelor verificări efectuate la fața locului nu sunt suspiciuni, însă cauzele deceselor vor fi stabilite în urma efectuării necropsiilor.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj.

Cluj. Trupurile celor doi erau în descompunere de aproape o lună 

Cele două persoane, în vârstă de aproximativ 65 de ani, au fost descoperite de către rudele acestora. Ultima vizită pe care o făcuseră soților a fost pe 8 martie 2021. Cei dragi au rămas șocați să-i găsească într-o stare avansată de descompnuere.

Din primele cercetări, soția ar fi decedat în urma unui infarct, iar bărbatul, fiind imobilizat la pat, cel mai probabil a murit de foame. Anchetatorii susțin că moartea a suvenit cu aproximativ patru săptămâni în urmă.

Trupul unui copil a fost găsit pe un câmp, în descompunere

La începutul lunii aprilie, un alt caz ce a șocat opinia publică a fost descoperirea trupului unui copil de doar 7 ani pe un câmp, județul Arad. Cadavrul se afla într-o stare avansată de descompunere. Acesta avea 7 ani, și era din localitatea Vânători, comuna Mișca. Copilul a fost căutat atunci timp de o lună de autorităţi.

Anchetatorii susțin că trupul descoperit pe 9 aprilie este cadavrul lui Sebastian Corbei.

Copilul, în vârstă de doar 7 ani,  a fost văzut pentru ultima dată pe 9 ianuarie. El a mers la o stână de lângă localitatea Vânători. Mama copilului a sunat înștiințat poliția că nu s-a mai întors acasă.