Sălaj. Incident tragic petrecut într-o pădure din apropierea localității Cliț. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce un copac s-a prăbușit peste excavatorul pe care îl conducea.

Tragicul eveniment a avut loc astăzi, 8 iunie, iar la fața locului au intervenit de urgență pompierii.

În sprijin au fost chemate și echipaje de la Detașamentul Zalău și SVSU Băbeni.

Sălaj. Bărbat omorât de un copac

În sprijin au fost chemate și echipaje de la Detașamentul Zalău și SVSU Băbeni. Pompierii au încercat să salveze persoana rămasă prinsă în excavator și s-a intervenit cu utilajele de descarcerare.

Din nefericire, victima a fost găsită cu mai multe leziuni incompatibile cu viața, provocate de copacul ce a căzut peste excavator.

Echipajele prezente la fața locului au anunțat decesul bărbatului, iar investigațiile continuă.

Bărbatul din Sălaj a fost ucis pe loc

Luni, 7 iunie, în Parcul Iuliu Prodan din Cluj, un copac a căzut peste o mamă și copilul acesteia. Copilul a suferit mai multe contuzii, inclusiv la cap, iar la fața locului a fost chemată ambulanța de urgență.

Medicii de pe ambulanță au venit după 40 de minute de la apel, iar reacțiile oamenilor au fost dure la adresa lor.

Astăzi, 8 iunie, în timp ce se afla la volanul unei mașini forestiere, un bărbat și-a pierdut viața după ce un copac a căzut pe mașină, Pompierii au fost chemați la fața locului și au încercat, cu utilajele de descarcerare, să-l salveze pe bărbat.

Din nefericire, bărbatul a suferit mai multe leziuni incompatibile cu viața, pompierii constandând decesul lui.

Un caz asemănător a avut loc la începutul anului 2020. Un bărbat a fost strivit de copacul pe care încerca să-l taie, prăbușindu-se peste el.

Tragedia a avut loc în pădurea din zona localităţii Marila, judeţul Caraş-Severin. Bărbatul era angajatul unei frime de exploatare a lemnului și tăia arbori cu drujba.

Omul nu a avut nicio şansă, iar echipele medicale care au ajuns de urgenţă la faţa locului, nu au mai putut face nimic pentru victimă, decât să declare decesul.