CFR Cluj, echipa antrenată de Edi Iordănescu nu se poate baza pe trei titulari. Fotbaliștii au fost infectați cu COVID-19 și riscă să nu revină pe teren pentru meciul cu FCSB.

În urma testelor efectuate de CFR Cluj, Mario Rondon, Gabriel Debelujh și Valentin Costache au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Jucătorii de bază în lotul lui Iordănescu nu vor juca în meciul cu Poli Iași.

De asemenea, șansele de a fi pe teren la meciul împotriva celor de la FCSB sunt destul de reduse. Meciul împotriva echipei lui Gigi Becali urmează să se desfășoare săptămâna viitoare.

Linia de atac pentru CFR Cluj a fost infectată de COVID-19

Edi Iordănescu nu se poate baza pentru următoarele două săptămâni pe fotbaliștii ce formează linia de atac a echipei din ,,Gruia”.

La meciurile cu Poli Iași și FCSB, antrenorul de la CFR Cluj va putea miza doar pe Billel Omrani. Totodată, Valentin Costache nu va putea să îmbrace tricoul echipei naționale de tineret datorită infectării cu noul coronavirus.

Pe lângă absența fotbaliștilor, Edi Iordănescu s-a ales cu o suspendare de două etape din partea Comisiei de Disciplină. Antrenorul a fost eliinat la ultimul meci din Liga I și nu va putea sta pe banca tehnică la partidele împotriva celor de la Poli Iași și FCSB.

Probleme cu cazurile de COVID-19 și în 2020

Anul trecut, în iunie, campioana României a avut mari probleme datorită cazurilor de COVID-19. În acea perioadă, CFR Cluj a avut peste zece cazuri confirmate.

Totodată, unele dintre teste s-au dovedit a fi fals pozitive, după retestare. Bălgrădean, Golofca, Petrila, Aldea (preparator fizic), Păun, Curelea (secundul lui Dan Petrescu), Sandomierski, Dragotă (om din staff-ul lui Petrescu) şi Djokovic au fost testaţi pozitiv.

Trei titulari de la CFR Cluj au fost confirmați cu COVID-19, iar Edi Iordănescu va trebui să găsească înlocuitori fotbaliștilor. În urma testelor efectuate de CFR Cluj, Mario Rondon, Gabriel Debelujh și Valentin Costache au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Jucătorii de bază în lotul lui Iordănescu nu vor juca în meciul cu Poli Iași.