Acestea vor fi disponibile până la sfârșitul lunii februarie și se va aplica o reducere de 25% la tarife.

Cei interesați să descopere zonele montane și frumusețile Ardealului, pot rezerva biletele on-line, direct pe site-ul CFR.

Reducerea de 25% se va acorda de luni până joi pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare sau destinaţie una dintre staţiile Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov, Vatra Dornei Băi sau Vatra Dornei, transmit oficialii CFR.

Cât plătești dacă te urci în Trenurile Zăpezii”

Prețul unui bilet la ”Trenurile Zăpezii” pe ruta Bucureşti – Predeal va fi de 30,6 lei,mai puțin cu 8,9 lei faţă cel întreg. Pe ruta Satu Mare – Predeal, o călătorie va fi taxată cu 84,15 lei, cu aproape  30 de  lei mai puţin faţă de tariful întreg, pe ruta Constanţa – Braşov preţul biletului va fi de 60,45 lei, mai ieftin cu 18 lei față de tariful normal,  iar pentru ruta Iaşi – Vatra Dornei Băi biletul va costa 50,7 lei, cu 15 lei mai puțin față de tariful obișnuit.

De ce să călătorești cu Trenurile Zăpezii

Se apropie o perioadă mult așteptată de mulți dintre noi care au dus lipsa pârtiilor de schi, a zăpezii sau pur și simplu a unei plimbări în aerul de la munte. De aceea venim mai devreme ca în alți ani cu oferta „Trenurile Zăpezii” pentru a vă asigura o călătorie scutită de neplăcerea cozilor pe șosele și unde nu trebuie să stai țintuit în scaun pe toată durata călătoriei sau să nu poți pleca cu mai mult de 3-4 tovarăși de drum.

Cu CFR Călători poți transforma câteva ore de stres la volan într-o perioadă de relaxare cu toți prietenii pe care-i vrei aproape, cu familia sau pur și simplu cu laptopul sau cartea ta preferată. Și totul la un preț cu 25% mai mic la trenurile spre munte sau cu reduceri și mai mari pentru deplasările la sfârșit de săptămână, între stațiuni”, a declarat Dan Costescudirector general CFR Călători.