Înainte să se ocupe de ardelenii de la U Cluj s-a ocupat de Turris Turnu Măgurele, Academica Clinceni, Universitatea Craiova, Concordia Chiajna.

U Cluj are antrenor nou. Îl înlocuiește pe Costel Enache

Erik Lincar a ajuns să se ocupe de CFR Cluj, după ce Costel Enache a reziliat contractul. Ardelenii au ratat promovarea în Liga 1. Implicit, acesta va fi obiectivul lui Lincar.

Cum au fost începuturile în fotbal pentru Lincar

Eric Lincar a debutat în fotbal, în prima ligă din România la Steaua Bucureşti în 1997.  După această experiență, a  ajuns la formaţia din Ghencea după ce şi-a făcut junioratul la Girondins de Bordeaux. După primul sezon ca fotbalist profesionist a câştigat titlul de campion. În 2002, cu încă o cupă în palmares şi un titlu în România, Erik Lincar a fost transferat de Panathinaikos Atena. Pentru Pao a ănscris  zece meciuri. Ulterior, a ajuns în 2005 la Amkar Perm. Pentru echipa din Rusia a îmbrăcat tricoul de  31 de ori şi a înscris două goluri. A revenit în România un an mai târziu la FC Naţional Bucureşti, relatează Agerpres.

U Cluj are probleme cu banii

Problemele ardelenilor sunt de ordin financiar, iar jucătorii sunt demotivați. Acesta este unul dintre motivele pentru care ratează meciuri la mustață, potrivit unor surse.

Cei mai buni forbaliști sunt pe cale să plece, iar prelungirea contractelor cu jucătorii străini este pusă sub semnul întrebării.

”FC Universitatea Cluj și Costel Enache au ajuns azi la o înțelegere privind încetarea colaborării pe cale amiabilă.
Clubul nostru le urează succes în carieră și le mulțumește antrenorului Costel Enache și membrilor staff-ului său pentru efortul depus în munca realizată aici, la U”, a scris  ”U” Cluj pe pagina oficială de Facebook.

Dacă ei au probleme, cei de la CFR Cluj au anunțat, zilele trecute, construirea unei academii de fotbal, inspirați de sportivul-emblemă, Gigă Hagi.