,,Studenții” de la Universitatea Cluj s-au chinuit 90 de minute cu Pandurii Tg. Jiu în etapa a 3-a din play-out-ul Ligii a 2 a.

Echipa antrenată de Costel Enache a întâmpinat probleme încă din primele minute de joc. ,,U” Cluj a fost condusă deși a avut un om în plus și a reușit să scoată un singur punct cu ultima clasată din Liga a 2-a.

Gabriel Dodoi reușește să marcheze încă din minutul 5 al meciului, după ce a preluat o minge respinsă în față de Anca-Trip. Jucătorul șutează violent din zece metri sub trasversală, producând o surpriză pe Cluj Arena.

U Cluj a reușit să câștige un punct cu Pandurii Tg. Jiu

Clujenii au reușit să egaleze în minutul 31. Ribeiro a centrat, iar Telcean s-a demarcat la prima bară și a reluat spre poarta adversă. Idan Golan a reușit să tirmită mingea în poartă.

În ultimele 10 minute, ,,U” Cluj a fost în superioritate numerică după ce Marian Pleașcă a fost eliminat. Sfârșitul meciului nu a mai adus schimbare pe tabela de marcaj, meciul terminându-se 1-1.

Remiza obținută pe Cluj Arena o duce pe formația antrenată de Costel Enache pe primul loc în play-out. De asemenea, Universitatea Cluj nu a reușit să profite de pașii greșiți făcuți de Farul și Metaloglobus și să câștige meciul cu Panduri.

În grupa B, Concordia Chiajna a câștigat cu 3-1 meciul cu Bacău și s-a îndepărtat de zona retrgoradabilă. Gloria Buzău și Unirea Slobozia au remizat, scor 0-0, relatează Digisport.ro

Au evoluat echipele:

”U” Cluj: Anca-Trip – Telcean, Dican, Luchin (cpt.), Nic. Pîrvulescu, Negrean, Ribeiro, Taub, Meșter, Golan, Ogbu

Rezerve: Gorcea – Chacana, Andr. Răuță, Berci, Ștefănescu, Sburlea, Al. Pop, I. Filip, D. Acka

Antrenor: Costel Enache

Pandurii: Aldescu – Pleașcă (cpt.), D. Filip, Dodoi, Velcotă, Diau, Moisie, Felipe Acosta, Sylla, Zaborowski, Rasoveanu

Rezerve: Iovicin – Răchișan, Corduneanu, R. Cojocaru, St. Goma, Pleșa, Peia, Jaiteh, Andr. Dobre

Antrenor: Călin Cojocaru