În vârstă de 59 de ani, un bărbat din Beclean, din Bistriţa-Năsăud, este căutat de către autorităţi după ce acesta a dispărut din perimetrul gării CFR Beclean. Familia bărbatului a făcut anunţul cu privire la dispariţia sa în cursul zilei de ieri, pe reţeaua de socializare Facebook. Potrivit acestora, bărbatul nu s-a mai întors la domiciliu din data de 15 februarie, motiv pentru care au alertat Poliţia.

Pentru localizarea şi depistarea persoanei dispărute, pe data de 16.02.2021, poliţiştii din Beclean au demarat acţiuni de căutări atât pe raza oraşului, cât şi în localităţile învecinate. De asemenea, efectivele împreună cu echipajele aflate pe teren sunt în continuare alertate, dar şi Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, precum și diferite instituții răspunzătoare cu menținerea ordinii și siguranței publice.

Poliţia roagă persoanele care pot da informaţii să alerteze de urgenţă autorităţile

Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat de 58 de ani, din Beclean, dispărut din zona gării CFR Beclean.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

La data de 16 februarie a.c., o femeie din Beclean a sesizat faptul că soțul ei în vârstă de 58 de ani nu a mai revenit la domiciliu din seara de 15 februarie a.c., ultima dată fiind văzut în zona gării CFR Beclean. Bărbatul are 1,75 m înălțime, greutatea de 75kg, ten deschis, faţa ovală, ochii căprui, păr grizonat, tuns scurt, cu început de chelie.

La data plecării Diugan Gigel era îmbrăcat cu un geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni de culoare închisă, purta o căciulă neagră, iar în picioare avea bocanci de culoare închisă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!“, se arată într-un comunicat al poliției.