Joi, 18 februarie, un bărbat de aproximativ 60 de ani a căzut de la înălțime în parcarea unui imobil din municipiul Cluj-Napoca. Incidentul s-a produs pe strada Dorobanților, în cartierul Mărăști.

Conform Antena3, la ora 12.50 a fost înregistrat apelul pe numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au intervenit pompierii și un echipaj SMURD.

Medicii au început masajul cardiac extern imediat ce au ajuns în parcarea unde a avut loc tragicul eveniment. Din nefericire, manevrele de resuscitare au fost oprite deoarece bărbatul suferise traumatisme incompatibile cu viața.

Anchetă în desfășurare

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județeană Cluj a început o anchetă cu privire la faptul că bărbatul ar fi căzut de la înălțime.

Investigația urmează să stabilească cu exactitate identintatea bărbatului și dacă acesta s-a aruncat de la înălțime sau a fost un accident.

Tragicul incident a avut loc într-un cartier cunoscut din Cluj-Napoca, pe strada Dorobanților. Un bărbat de aproximativ 60 de ani a căzut de la înălțime în parcarea unui imobil.

Conform primelor cercetări la fața locului a medicilor, impactul i-a produs traumatisme incompatibile cu viața.

Sinucidere sau accident?

IPJ Cluj a început o anchetă privind tragicul eveniment. Din primele cercetări, bărbatul s-ar fi aruncat de la etaj.

,,În cursul zilei, în jurul orei 12.55, polițistii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la înălțime, în timp ce se afla într-un parking situat în cartierul Mărăști. O echipa de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în urma primelor verificări rezultă că un bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani, ar fi căzut de pe respectivă clădire.

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a identității bărbatului, precum și a împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului de 65 de ani.”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.