Noul președinte al clubului clujean, Constantin Răduță, a fost în trecut manager al Sălii Sporturilor ,,Horia Demian” și administrator al Parcului Sportiv ,,Iuliu Hațieganu”. Noul președinte a fost ales în cadrul ședinței Comitetului Director al Clubului.

Misiunea prinicipală pentru noul președinte este să ducă echipa în Liga I în următorul sezon.

Din nefericire, stagiunea 2020/2021 a fost un dezastru pentru echipa din Cluj și nu a reușit să promoveze în Liga I. De asemenea, nu se știe ce se va întâmpla cu Daniel Stanciu, dacă va rămâne la club sau nu.

Universitatea Cluj a rămas fără președinte după ce a rata promovarea

Fostul președinte, Radu Constantea, nu a mai dorit să-și prelungească contractul cu FC Universitatea Cluj după ce, pe 31 martie 2021, contractul i s-a încheiat.

În acea vreme, Radu Constantea a declarat, într-o ședință a Consiliului Director a clubului, că a decis să nu mai continue cu ,,U” Cluj. Edilul Clujului, Emil Boc, a precizat la momentul respectiv că nu are habar de o asemenea decizie.

”Pentru mine este un subiect inexistent. Vă pot spune că Universitatea Cluj merge mai departe cu Radu Constantea”, spunea fostul premier Emil Boc, care știe tot ce mișcă la ”U” Cluj, conform prosport.ro

Constantea își motivea decizia de a pleca de la clujeni deoarece nu a reușit să ducă echipa în Liga I. El a condus clubul din 2016, când clubul a luat-o de la O din liga a IV-a.

”Din poziția de președinte, îmi asum întreaga responsabilitate pentru neîndeplinirea obiectivului de a promova în Liga 1, acolo unde este locul Universității Cluj.

Acest obiectiv rămâne valid și în viitor, având în vedere că FC Universitatea Cluj este în acest moment stabilă financiar, are un lot de jucători puternic și unit, un staff profesionist și o academie care crește jucători de mare talent, de care clubul trebuie să aibă grijă în continuare”, a declarat Radu Constantea, la momentul respectiv, arată sursa citată.