Pentru anul care urmează, organizatorii au venit cu un concept nou și le propune celor ce-și doresc o experiență unică să ia parte la UNTOLD Odyseey, festival ce va fi organizat pe un vas de croazieră, în Marea Mediterană.

La bordul vasului vor urca cei mai mari artiști și DJ-i de pe glob, cei ce au făcut show-uri extraordinare la festivalul UNTOLD din Cluj. Vasul va străbate cele mai extravagante destinații ale distracției- Roma, Ibiza și Barcelona. Festivalu se va desfășura în perioada 9-13 iunie, iar în cele 5 zile, participanții se vor bucura de concerte live, artificii și experiențe ce va reuși să rămână în memoria tuturor drept unice. UNTOLD Odyseey va găzdui, de asemenea, 5 scene de muzică, numeroase restaurante, baruri și zone de spa, lounge, săli de fitness, terenuri de baschet și fotbal, minigolf, săli de jocuri, o bibliotecă și magazine de lux.

Organizatorii acestui festival vor ține cont de toate măsurile recomandate de Organizația Mondială a Sănătății și va realiza testarea rapidă și PCR a pasagerilor înainte de îmbarcare. De asemenea, vasul de croazieră va avea spații de izolare și de tratare pentru orice fel de simptom, iar asistența medicală o să fie disponibilă 24 de ore din 24.

Aerul din camerele vasului de croazieră nu vor circula dintr-o cameră în alta datorită unui sistem de climatizare ce va purifica aerul în proporție de 100%.   Chiar dacă pasagerii vor fi testați rapid, ei trebuie să se prezinte cu un test PCR efectuat cu maxim 48 de ore înainte de îmbarcare. Toți pasagerii vor purta brățară de mobilitate, cu senzori de mișcare. Vasul are o capacitate de 2500 de pasageri.

Cei ce-și doresc să participe la acest festival desfășurat pe un vas de croazieră de-a lungul celor mai frumoase locuri din Europa, ei au la dispoziție patru pachete de călătorie: Rhapsody Class, Charmed Class, Euphoria Class și Elysium Class. În funcție de pachetul ales, participanții vor avea acces la terasă cu soare, piscină privată sau la cine private cu artiștii lor preferați.

 

Cei care doresc să achiziționeze pachetele de croazieră le pot găsi pe untold.com. UNTOLD Odyssey este un proiect realizat în parteneriat cu reprezentanții în România a celor mai exclusiviste companii de turism și croaziere din lume, croaziere.co.