Vremea va intra într-un proces ușor de încălzire, potrivit ANM.

În nord-vest vor mai fi precipitații, descărcări electrice, grindină.

La munte, la altitudini d epeste 1500 metri, se vor semnala precipitații mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 19 grade.

Spre seară, în regiunile intracarpatice, cerul va fi noros și pe arii restrânse va ploua slab. În rest, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și doar izolat vor fi posibile ploi slabe. La munte, la altitudini mai mari de 1500 m, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab până la moderat. Va avea unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 8 grade. Pe alocuri, se va semnala ceață.

Vremea în București

Și în București, vremea se încălzește, devenind normală pentru această dată. Cerul va fi variabil, mai mult noros după-amiaza şi spre seară, când vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, trecător cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă va fi cuprinsă între de 4…6 grade.

Prognoza meteo, joi, 22 aprilie

Vremea va continua să se încălzească în toată țara. Temperatura maximă va fi cuprinsă între 14 și 22 de grade. Cea minimă va fi cuprinsă între 1 și 10 grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, mai ales după amiaza şi seara când local vor fi averse și descărcări electrice, în vest, nord, centru, la deal şi la munte şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Pe alocuri, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În zona montană, la altitudini mari, vor mai fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, precum şi în vestul şi nord-vestul ţării și izolat în rest. Dimineața și noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

sursa: ANM