Declarațiile înainte de luptă au fost optimiste de ambele părți. Benny Adegbuyi a declarat că este convins că îl va face KO pe legendarul Badr Hari în a doua repriză, iar Badr Hari a replicat că din punctul său de vedere nu va exista a doua repriză.

În prima rundă, Benny Adegbuyi a evoluat excelent și s-a apărat exemplar în fața lui Badr Hari. Benny a demonstrat că poate să lupte și altfel și a schimbat garda, ceea ce l-a derutat pe Badr. Marocanul a făcut cunoștință cu podeaua, însă nu în urma unei lovituri clare a românului și cu toate acestea doi dintre cei trei arbitri i-au acordat prima rundă lui Hari și doar unul lui Benny Adegbuyi.

În runda secundă, lupta a devenit mai dură, iar marocanul s-a evidențiat clătinându-l serios pe român, care a fost trimis la podea în cele din urmă, cu un croșeu scurt de dreapta la bărbie, urmat de două croșee de stânga la cap. Doar gongul de final de rundă l-a salvat pe Benny. În ultima rundă, Benny Adegbuyi a reușit imposibilul și l-a învins categoric pe legendarul Badr Hari prin KO tehnic, după ce l-a trimis de două ori la podea. Lovitura câștigătoare s-a dovedit a fi cea cu tibia pe ficat, practic cea mai dureroasă lovitură din sporturile de contact. ”A fost o performanță extraordinară. A fost un meci dramatic, dar la final am fost așa cum am promis… Cel mai dur băiat rău. Badr e în continuare o legendă, e rapid și puternic. Am făcut o greșeală și m-a pus la podea, dar, cum am mai zis, sunt cel mai dur băiat rău. V-am promis că el o să cadă primul și a căzut”, a fost prima impresie a lui Benny Adegbuyi.

Benny Adegbuyi urmează să lupte cu învingătorul meciului dintre Rico Verhoeven și Jamal Ben Saddik. Înfruntarea va avea loc pe 30 ianuarie, iar olandezul își va pune în joc centura mondială Glory la categoria grea.

Benny Adegbuyi, pe numele său real Benjamin Adegbuyi Adekunle Miron, poreclit Mister Gentleman şi The Hammer, s-a născut la Aiud din tată nigerian şi mamă româncă.