Vremea va continua să se încălzească, joi, 22 aprilie. Temperatura maximă se va încadra între 14 și 22 de grade, iar cea minimă va varia între 1 și 10 grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, în special după orele amiezii şi noaptea, când local vor fi averse și descărcări electrice, în vest, nord, centru, la deal şi la munte şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În zona montană, la altitudini mari, vor mai fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, precum şi în vestul şi nord-vestul ţării și izolat în rest. Dimineața și noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea în București

Și în Capitală va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, mai mult noros după-amiază, când vor fi condiții de ploaie.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

Temperatura maximă se va încadra între 9 și 19 grade, iar cele minimă va varia între -2 și 10 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, îndeosebi în nordul, centrul și estul teritoriului, unde local, mai ales în orele amiezii, va ploua slab. În zona montană înaltă se vor mai semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, local și temporar cu intensificări pe parcursul zilei, la munte și în centrul teritoriului și izolat în rest. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo pentru weekend

Weekendul va aduce temperaturi maxime cuprinse între 12 și 14 grade Celsius prin Moldova, Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana. În restul țării, acestea vor ajunge la 15-17 grade Celsius. Precipitații slabe se vor înregistra prin Maramureș și nordul și sudul Moldovei. Duminică, maximele ajung la valori cuprinse între 15 și 17 grade Celsius, cu 10-11 grade prin zonele montane. În Dobrogea, va ploua slab.

Sursa: ANM