Potrivit ANM, astăzi, 11 aprilie, vremea va fi în general frumoasă.  Cerul va fi mai mult senin, mai puțin în regiunile vestice unde spre seară şi noaptea se va înnora temporar. Izolat vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse , între 13 și 20 de grade, iar cele minime vor varia între -2 și 8 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali spre -6 grade, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest. Spre sfârșitul zilei, pe arii restrânse în Transilvania, Moldova, Muntenia și dealurile Olteniei, se va produce brumă.  Izolat vor fi condiții de ceață.

Vremea la București, 11 aprilie

În Capitală, vremea va fi, în general, caldă.  Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va ajune la 17 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade, mai scăzută în zona periurbană spre 0 grade, unde vor mai fi condiții de brumă, informează ANM.

Prognoza meteo pentru luni, 12 aprilie

Vremea se va menține predominant frumoasă, spun meteorologii.

Cerul va fi variabil în vest și nord-vest și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Pe perioade scurte de timp, unele intensificări ale vântului se vor înreistra în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 13…15 grade pe litoral şi 22 de grade în regiunile vestice. Cele minime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade. Mai rece va fi în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor mai fi condiții de brumă, iar temepratura minimă va ajunge la -3 grade.

La București, vremea va continua să fie caldă, cu temeperaturi normale pentru această perioadă a anului.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade. Aceleași valori se vor menține până miercuri, când sunt așteptate ploi în toată țara.

sursa:  ANM