Vremea va continua să fie rece în următoarele două zile, transmite ANM. Vor fi ploi în toată țara, iar la munte se vor înregistra precipitații mixte.

Temperaturile minime vor varia între -1 și 10 grade. Pe arii restrânse, în nord-vest, e posibil să apară brumă.

În Moldova și în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 8 grade. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, pe arii relativ extinse în jumătatea de sud a țării și local, mai ales noaptea.

Vremea la munte

La munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari va ninge și vântul va sufla tare, cu rafale de peste 70…80 km/h îndeosebi în Carpații Meridionali, spulberând zăpada. Unele intensificări ale vântului se vor mai înregistra, în cursul nopții. În sud și trecător, în centrul țării. Izolat, în nordul extrem, vor fi condiții de brumă.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, vremea va continua să se răceaescă, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade. Cea minimă va fi de 6…7 grade. Cerul va fi mai mult noros șimai ales pe parcursul zilei. Izolat, va ploua, iar vântul va prezenta unele intensificări. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

Cum va fi vremea, miercuri, 28 aprilie

Potrivit ANM,  vremea  va continua să fie rece pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade.   Cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 9 grade. Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse în jumătatea de sud a țării și local în rest. După-amiaza,  se vor înregistra  descărcări electrice în regiunile sudice, unde și cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 15…20 l/mp.

Meteorologii spun că vremea va intra într-un proces de încălzire, de joi, 29 aprilie. Ziua,  cerul va fi parţial noros în sudul şi în estul ţării şi variabil în rest. După-amiaza şi noaptea, în regiunile vestice şi nord-vestice şi la munte temporar înnorările vor fi accentuate şi local se vor semnala averse de ploaie, însoţite şi de descărcări electrice. Izolat, vor fi posibile pe perioade scurte de timp,  cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină