Vremea se va menține rece în toate regiunile, iar la munte va ninge slab în weekendul 24-25 aprilie, informează ANM.

Astăzi, 24 aprilie, cerul va fi variabil, mai mult noros în nord și în sud-est. Izolat va ploua slab.

Vremea la munte și în Transilvania

Izolat, la munte, cu precădere în nordul Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 și 8 grade. Spre sfârșitul zilei, cu precădere în depresiunile din Transilvania, se va produce brumă.

Prognoza meteo de Florii

Duminică, 25 aprilie, vremea se va menține rece. Cerul va avea înnorări și local se vor semnala ploi slabe, cu precădere în jumătatea de nord a țării. În zona montană înaltă vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și, trecător, în nord-vestul, nordul și nord-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață, iar în depresiuni, de brumă.

Cum va fi vremea în București

În weekendul 24-25 aprilie, în Capitală,  cerul va fi variabil, mai mult noros. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 6…7 grade.

Vești mai bune pentru săptămâna viitoare

De luni, 26 aprilie, vremea se va încălzi ușor, potrivit ANM. Temperaturile se vor apropia de cele specifice acestei perioade.

Cerul va fi noros și va ploua ziua doar pe arii restrânse. Spre seară și noaptea, local, cu precădere în jumătatea sud-estică a teritoriului. În zona de munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 9 grade.

sursa: ANM