Vremea va continua să fie rece în toate regiunile, informează ANM.

Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, pe arii extinse în jumătatea de sud a țării și local în rest. După-amiaza se pot semnala descărcări electrice în regiunile sudice.

La noapte, cerul va fi noros și temporar va ploua, pe arii relativ extinse în jumătatea de sud a țării și local în rest.

Vremea la munte

La munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari va ninge și vântul va sufla tare, cu rafale de peste 70…80 km/h îndeosebi în Carpații Meridionali, spulberând zăpada. Pe arii restrânse,mici, cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp. Intensificări ale vântului, local cu viteze de 45…50 km/h, se vor înregistra în regiunile sudice și sud-estice, iar în a doua parte a nopții și în Banat.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 8 grade.

Izolat vor fi condiții de brumă, îndeosebi în nordul teritoriului și în depresiuni

Valorile termice diurne vor fi mult mai scăzute decât cele normale pentru această dată în cea mai mare parte a țării, astfel încât maximele se vor încadra între 8 și 17 grade. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, pe arii extinse în jumătatea de sud a țării și local în rest.

Temperaturile vor fi  mult mai scăzute decât cele normale pentru această dată, astfel încât maxima va fi de 9…10 grade. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Vântul va sufla moderat, cu intensificări de 40…50 km/h în timpul zilei. Spre sfârșitul nopții vor fi condiții de ceață. Temperatura minimă se va situa în jurul a 7 grade.

Vești mai bune de joi, 29 aprilie

Vremea se va încălzi semnificativ în toată ţara, astfel că valorile termice diurne se vor situa în jurul celor normale pentru sfârșitul lunii aprilie, cu maxime ce se vor încadra între 13…15 grade pe litoral şi 23 de grade în Banat.

sursa: ANM