Vremea se va încălzi ușor în toată țara. Potrivit ANM, cerulva fi variabil, mai mult senin.

La munte, mai ales în zona Carpaților Meridionali, se vor semnala precipitații mixte. Pe alocuri, cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, trecător cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperatura maximă se va încadra între 10 și 16 grade, iar cea minimă va fi cuprinsă între -2 şi 7 grade. Izolat, vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea în București

În București, va fi mai cald decât vineri, 16 aprilie.  Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales spre seară și noaptea, când va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.

Cum va fi vremea duminică, 18 aprilie

Potrivit ANM, vremea va fi mohorâtă. Duminică, 18 aprilie, cerul va fi mai mult noros.

Temporar, mai ales ziua, va ploua în cea mai mare parte a țării. La munte se vor semnala precipitații mixte. Izolat, cantitățile de apă vor putea fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și pe arii restrânse în sudul și centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 14 grade, iar cele minime vor varia între -2 și 8 grade. Izolat, mai ales în cursul nopții, se va semnala ceață.

Prognoza meteo în București, duminică, 17 aprilie

Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, cu o probabilitate mai mare pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

Instabilitate termică până la Paște

Potrivit ANM, până la sfârșitul lunii aprilie vom avea parte de instabilitate termică. Variațiile de temperatură sunt specifice lunii aprilie.

Începând cu luna mai, temperaturile vor fi cele normale pentru această perioadă a anului, iar precipitațiile reduse, informează meteorologii.