Vremea va continua să fie rece pentru această perioadă, informează ANM.

Cerul va fi mai mult noros și izolat și vor fi ploi moderate cantitativ. în nord-est și sud-est. La munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini de peste 1500 m va ninge. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 21 de grade, spun meteorologii.

Vremea la munte

Spre seară, în regiunile nordice și nord-estice va fi ceață, iar temporar se vor semnala precipitații, mai ales în zonele joase de relief și mai ales ninsori în jumătatea nordică a Carpaților Orientali.

În restul țării, cerul va fi variabil și numai cu totul izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte, în special în zona înaltă. Aici rafelele vor depăși 50…60 km/h, iar pe alocuri, la viteze mai mici, și în restul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade. Spre sfârșitul nopții, izolat vor fi condiții de ceață, iar, mai ales în depresiuni, de brumă.

Cât de cald va fi la București

Potrivit ANM, Cerul va fi variabil, mai mult noros după-amiază și noaptea. Sunt condiții de ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi cuprinsă între 6…8 grade.

Prognoza meteo, marți, 27 aprilie

Vremea continua să fie rece pentru această perioadă în toată țara. Cerul va fi noros și va ploua, pe arii relativ extinse în jumătatea de sud a țării și local, mai ales noaptea, în rest, transmit meteorologii.

Vântul va sufla mai puternic munte.  În a doua parte a zilei, în special în Carpaţii Meridionali,  rafalele vor depăşi 60…70 km/h, iar în rest va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est, sud-vest și sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 1 și 9 grade

sursa: ANM