Fetiţele din Bistriţa-Năsăud au parte în luna aprilie de un tratament regeşte, fiind aranjate şi tratate ca prinţese, într-un cadru de basm la salonul Corina & Cotti Salon and Beauty Market aflat pe strada Crinilor Nr. 2.

Concret, salonul anterior amintit oferă clienţilor săi un serviciu inedit de tuns şi aranjat adresat fetiţelor care le calcă pragul.

În urmă cu doi ani de zile, împreună cu soţul ei, Corina Cotu şi-au deschis un salon de înfrumuseţare în Bistriţa.

După o experienţă de mai mult de 14 ani de zile în Italia, Corina a dorit să se mute înapoi în ţară pentru a-şi deschide o afacere prin care să ofere profesionalism şi calitate, după ce a investit timp şi bani în dezvoltarea personală pe domeniul de activitate ales.

Pandemia nu i-a ocolit afacerea

Aşa cum era de aşteptat, pandemia de coronavirus nu a ocolit nici afacerea de familie începută de către Corina, însă cu toate acestea, cei doi soţi au reuşit să meargă mai departe.

„Trebuie să fii puternic, să ai mare încredere în tine și să-ți respecți munca. Alegi să fii cea mai bună variantă a ta, iar dacă lupți, răzbești cu siguranță… Ne respectăm foarte mult clienții, pentru că doar datorită lor business-ul nostru funcționează.

Și e foarte important să nu te plafonezi, să vii mereu cu ceva nou, cum este acest serviciu care se adresează fetițelor.

Ideea mi-a venit în timp ce eram la salon și munceam și am văzut-o pe fetița mea cum stătea pe scaun, se bâțâia și spunea că este o prințesă, așa că ar trebui să o aranjez ca pe o prințesă. De la idee, desigur că am și trecut la acțiune”, mărturisește Corina Cotu.

Astfel, cei doi s-au gândit la diferite modalităţi de fidelizare a clinţilor, precum abonamente lunare la preţuri avantajoase sau tombole cu premii de calitate organizate în fiecare lună.

Pentru luna în curs, Corina a venit însă cu o nouă idee inedită, după cum povesteşte aceasta.

„Dragi părinți, prințesele voastre pot fi răsfățate cu drag în salonul nostru. Elsa și Ana se va ocupa de părul prințeselor iar Minnie va executa picturile pe față. Fiecare prințesă primește cadou o coroniță de prințesă. Vă așteptăm cu drag!” – este mesajul transmis pe pagina de Facebook a salonului.

Detalii despre programul de funcționare, serviciile oferite de Corina & Cotti Salon and Beauty Market din Bistrița pot fi obține la numărul de telefon: 0728.07.10.61 sau prin mesaj pe pagina de Facebook a Corinei.