Yuka s-a alăturat echipei Global Records, notează Rador. Casa de producție a primit-o cu brațele deschise, mizând pe vocea fresh, dar și pe sound-ul melodiei care are toate șansele să devină un hit al verii.

“Pentru mine, Aripi de Nisip a însemnat o experiență muzicală completă. De la cum a fost scrisă piesa, alături de EMAA și Costi, până la felul în care am filmat clipul timp de 36 de ore pline de peripeții, plecând noaptea din București și ajungând la răsărit pe plajă, la mare. Piesa înseamnă mult pentru mine, pentru că vorbește din suflet despre ce înseamnă să fii liber”, a spus Yuka, potrivit sursei citate.

Piesa a fost compusă de EMAA și Costi Domințeanu, versurile au fost scrise de EMAA, iar producția a fost realizată de Costi Domințeanu.

În ceea ce privește videoclipul piesei a fost realizat Jimachez, iar producția este semnată de Cristian Puchiu.

Cine este Yuka-Video

Yuka este o adolescentă îndrăgostită de muzică. Cântă de la vârsta de 5 ani, iar la 7 ani câștiga Mamaia copiilor. S-a făcut remarcată și la Next Star. Cochetează și cu teatrul, nu doar cu muzica. Cântă la pian, chitară și ukulele. Adolescenta spune că este fascinată de toate genurile muzicale. Compune ori de câte ori se simte inspirată.